0

Skærisingfilet med svamperisotto og bagte rodfrugter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisken i ovnen sammen med risottoen og rodfrugterne, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge ting.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.


Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: SKÆRISINGFILET, SMØR, basilikum, hvidløg, RASP, salt og peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 610 g.

 

Svamperisotto: Risotto ris, svampe, løg, hvidløg, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, PARMESAN, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

 

Rodfrugter: Gulerødder, SELLERI, rapsolie, timian, salt og peber.

Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.

  • Levering 7. marts – bedst før 9. marts
  • Levering 8. marts - bedst før 10. marts
  • Levering 9. marts - bedst før 11. marts

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

 

Fisk/timiansmør

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 403 kJ / 96 kcal

Fedt 2,6 g

heraf mættede fedtsyrer 1,0 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 17,6 g

Salt 0,36 g

 

Svamperisotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 536 kJ / 128 kcal

Fedt 3,9 g

heraf mættede fedtsyrer 2,4 g

Kulhydrat 18,6 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 0,6 g

Protein 3,0 g

Salt 0,79 g

 

Rodfrugter

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 184 kJ / 44 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 5,1 g

heraf sukkerarter 3,9 g

Kostfibre 3,4 g

Protein 1,2 g

Salt 0,49 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?