Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisken i ovnen sammen med risottoen og rodfrugterne, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge ting.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET, SMØR, basilikum, hvidløg, RASP, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 610 g.
Svamperisotto: Risotto ris, svampe, løg, hvidløg, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, PARMESAN, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Rodfrugter: Gulerødder, SELLERI, rapsolie, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca. 225 g/ ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk/timiansmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 403 kJ / 96 kcal
Fedt 2,6 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 17,6 g
Salt 0,36 g
Svamperisotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 536 kJ / 128 kcal
Fedt 3,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrat 18,6 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 3,0 g
Salt 0,79 g
Rodfrugter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 184 kJ / 44 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,1 g
heraf sukkerarter 3,9 g
Kostfibre 3,4 g
Protein 1,2 g
Salt 0,49 g
Kundekommentarer ()