0

Skærisingruller med citron/salviesmør og svampe

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Rør smørret blødt og tilsæt rasp, citronsaft og –skal, finthakket salvie, salt og peber. Halver fileterne på langs, krydr med lidt salt og peber og rul dem sammen. Læg dem tæt på siden i et ovnfast fad, så man kan se sammenrulningerne. Fordel smørret over og bag rullerne i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. - til de er netop gennembagte.

Svampe: Trim svampene og halver dem. Hak skalotteløg og hvidløg fint. Rist baconen i en gryde til den er gylden, men ikke alt for sprød. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og svampe, krydr med salt og peber og rist i 4-5 min. til svampene har fået farve. Tilsæt hvidvinen og lad det simre til væden er kogt næsten væk. Smag til og vend friskhakket persille i lige inden servering.

Server sammen med klassiske flødekartofler eller små kogte kartofler med skræl samt tomatsalat og groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften