0

Skærisingruller med kryddertopping på citron- og sesambroccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Broccoli: Rist sesamfrøene gyldne sammen med et godt nip salt på en tør pande. Del broccolien i mellemstore buketter og skær stokken i ¾ cm tykke skrå skiver. Damp dem netop møre i letsaltet vand og dryp dem godt af. Vend dem straks med citronsaft, sesamolie og sesamfrø/saltblandingen og smag til.

Fisk: Rør smør, peber, chili, presset hvidløg, rasp og en smule salt godt sammen. Rul fiskefileterne, læg dem i et ildfast fad og fordel smørret henover. Bag fisken ved 200°C i 10-12 min. til den er mør.

Server retten sammen med frisk pasta vendt med en god basilikumpesto og lidt fløde samt godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften