0
Skagen fiskedeller med Piccalilly, ovnkartofler og æble-ranch-slaw

Skagen fiskedeller med Piccalilly, ovnkartofler og æble-ranch-slaw

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
bagekartoflersmør
1 min.
Kartofler

Ovnen tændes på 220 grader med en bageplade med bagepapir på indeni.

Kartoflerne skæres i både, og skylles grundigt i koldt vand. Tør kartoflerne af i et viskestykke, og vend dem i olie.
Kartoflerne fordeles på bagepladen og bages, til de er sprøde. Vend kartoflerne en gang undervejs.

Når kartoflerne er færdige, drysses de med salt.

røde æblerspidskålranchdressing mixsalt & peber
15 min.
Slaw

Æblerne skylles og snittes i tynde strimler. Det gøres nemmest på et mandolinjern.

Kålen snittes ultrafint, og krammes med en tsk. groft salt pr. person, til den begynder at væske. Skyl kålen grundigt, og kram vandet ud.

Kål og æbler blandes og smages til med halvdelen af creme frisk, Ranch-dressing krydderiet, evt. et nip sukker og peber. 

 

Piccalilly, remoulade purécreme frisk 9%skagenfood fiskefrikadellersmør
25 min.
Piccalilly og deller

Fiskefrikadellerne varmes i smør på en pande.

Piccalilly røres op med creme frisk.

30 min.
Anretning

Frikadellerne og ovnkartoflerne anrettes på et stort fad. Slawen og piccalilly-saucen gives til.

~Velbekomme ~

 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Ranchdressing mix indeholder:

20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.