Knus skallen på krabbekløerne (se video ovenover) let med bagsiden af en stor metalske, fx en suppeøse.
Så er kløerne klar til, at man let kan fjerne den ituslåede skal, og med en krabbegaffel (hummergaffel) kan pille kødet ud.
Alle tre slags skaldyr er forkogte, og jomfruhummerne og rejerne er helt klar til anretning, når du modtager dem.
Anret de 3 dressinger i skåle.
Lun de letfugtede boller i en 225 grader varm ovn i 3-5 minutter.
Kom den knuste is, der måtte være tilbage i kassen, som skaldyrene ankom i, på et stort passende dybt fad. Anret de tre slags lækre skaldyr på isen, og pynt med plukket dild og citronbåde.
På vores hjemmeside kan man se små videoer om, hvordan man plukker det lækre kød ud af rejer, jomfruhummere og krabbekløer (se video ovenover).
Server brød og evt. smør til.
De søkogte jomfruhummere fra Skagen er en udsøgt delikatesse i særklasse! Skønne små hele delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig fin smag af hummer og skaldyr.
Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.
Vores lækre søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.
Kundekommentarer ()