Løvstikkeolie: Blend 1 dl god olivenolie med 1/4 bundt frisk løvstikke. Smag til med salt og peber.
Kartofler: Brug små kartofler med skræl på og kog dem "al dente". Lad dem køle lidt af, skær dem i skiver og vend dem med løvstikkeolien.
Tomatglace: Skær bacon, skalotteløg og hvidløg i små stykker og svits det i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomaterne, der er skåret i kvarte, tomatkoncentrat og hønsefond. Lad det hele simre i ca. 10 min. hvorefter glacen blendes (og sigtes hvis ønsket). Koges ind til den får en cremet konsistens og smages til med salt og peber.
Fisk: Vend fileterne i hvedemel og steg dem på en varm pande i halvt olie og halvt smør i ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Server retten sammen med en frisk salat.
Kommentarer og forslag til opskriften