0

Skindstegt bundgarnsmakrel med sennepssauce og kartofler i kapers-cornichonvinaigrette

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Skær imens cornichoner og kapersbær i små tern og rør dem med ½ spsk. sennep, olie, sukker, salt og peber. Vend de varme kartofler i vinaigretten og smag til.

Sauce: Bland mælk og majsstivelse i en gryde og kog det op under omrøring. Smag til med sennep og salt.

Fisk: Fjern evt. skæl, dup fileterne tørre og krydr med salt og peber. Varm et klat smør og tilsvarende mængde olie godt op på en pande og steg makrellerne møre på skindsiden.

Server retten med fx dampet broccoli og godt groft brød.

Kommentarer og forslag til opskriften