0
Skindstegt filet royal af kulmule med rødbeder i honning, smørdampet spidskål og løg/æblesalat med estragon og sesamolie

Skindstegt filet royal af kulmule med rødbeder i honning, smørdampet spidskål og løg/æblesalat med estragon og sesamolie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Mælk, Kulmule

Fremgangsmåde

Fisk: Skyl og tør fileterne. Steg dem - kun på skindsiden - på en pande i olie i ca. 6 min ved medium til høj varme.

Rødbeder: Skræl rødbederne (på billedet er der brugt stribede rødbeder) og skær dem i passende størrelse både. Rist dem på en pande med olie tilsat honning. Lad rødbederne karamellisere med honningen i ganske kort tid og smag til med salt og peber.

Spidskål: Skær kålen i runde skiver og damp dem i gryde under låg sammen med smør og en smule vand tilsat salt. Damp kålen i ca. 4 min - der skal stadigvæk være bid i den.

Salat: Skær skalotteløg og æbler i små tern og vend dem sammen med friskhakket estragon og sesamolie. Smag til med salt og peber.

Tip: Du kan selv lave sin egen sesamolie ved at riste sesamfrø på en tør pande til de er let gyldne. Kom frøene på flaske og tilsæt koldpresset rapsolie. Så har du den perfekte hverdagsolie til salater, grøntsager m.m.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?