Sauce: Hak løg og hvidløg fint, skær peberfrugter og squash i fine små tern og riv ingefæren. Hak korianderen og blend tomaterne helt glatte. Varm en smule olie op i en dyb pande og sauter løg og hvidløg til de er let gyldne. Tilsæt peberfrugt, ingefær, lidt af korianderen, chilisauce efter smag og lidt salt og peber. Sauter 5-6 min. ved middel varme og rør tomaterne i. Hæld kokosmælken i et par minutter efter og lad det simre til saucen er blød og cremet. Drys med resten af korianderen og server.
Fisk: Dup fisken tør og lav to ridser i skindet på hver filet. Varm lidt olie og smør op på en pande og læg fileterne på med skindsiden nedad. Steg stille og roligt til skindet er sprødt, og kødet er netop mørt - fisken skal ikke vendes. Dryp med lidt limesaft og server straks med saucen til.
Giv basmatiris, grøn salat og godt naanbrød til.
Kommentarer og forslag til opskriften