Pasta & sauce: Halver skalotteløgene, snit dem i tynde skiver og hak hvidløget fint. Sauter begge dele i lidt smør uden det tager farve. Kom vodkaen ved og lad det simre 1 min. Tilsæt ½ tsk. revet citronskal, ½ dl citronsaft, fiskesauce og fløde og lad det langsomt koge ind til det halve. Kog imens pastaen som anvist på pakken og dræn godt. Smag saucen til med worchestershiresauce, salt og peber og vend pastaen deri. Anret det hele i en skål og drys med masser af friskhakket basilikum.
Fisk: Dup fiskefileterne tørre, krydr med salt og peber og vend dem i mel. Smelt en god klat smør på panden og læg fisken på med skindsiden nedad. Steg dem gyldne og sprøde på skindsiden 3-4 min. Vend fileterne og steg dem kortvarigt på den anden side.
Server med en god tomatsalat og friskbagt italiensk brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften