0

Skindstegt hvilling med senneps/citronsauce og sursøde løg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Løg: Pil løgene og skær dem i tynde både. Sauter dem i lidt olie til de er møre – de skal ikke tage farve. Kom hvidvinseddike, honning, strimlede soltørrede tomater og tranebær ved og lad det simre 5 min. Smag til med salt og peber.

Sauce: Rør hvidvin, hønsefond, dijonsennep, citronskal og -saft sammen i en gryde og kog det op. Tag gryden af varmen og pisk smør og fløde i. Smag til med salt og peber og hold saucen varm – den må ikke koge.

Fisk: Rids skindet med en skarp kniv, krydr med salt og peber og steg fileterne på skindsiden. Tag panden af varmen og lad fileterne hvile yderligere 2-3 min. inden de serveres.

Giv små kogte kartofler og dampet broccoli til.

Kommentarer og forslag til opskriften