Begynd med saucen: Hæld fiskefonden i en gryde og lad den koge ned til det halve. Tilsæt fløde (evt mælk og jævn i stedet med lidt maizena) og lad det koge med i få minutter. Kom en tsk. fiskesennep i saucen og smag til med salt og peber.
Hvilling: Steges på skindsiden på en hed pande. Skru ned for blusset, når skindsiden er blevet gylden. Overdæk evt. med stanniol og lad den stege færdig fortsat med skindsiden nedad. Når kødet er "mælkehvidt" er det færdigt. Krydr med lidt salt og friske krydderurter efter behag.
Squashbund: Hak løget og skær squashene i tern. Sautér det hele i lidt olie på en pande i ca. 2-4 min. sammen med de hele cherrytomater. Krydre med lidt krydderurter, salt og peber.
Server retten med ris eller små kartofler.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Grov Fiskesennep indeholder:
65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje
Kommentarer og forslag til opskriften