0
Skindstegt kuller/hvilling på hvide bønner med bacon og gulerødder

Skindstegt kuller/hvilling på hvide bønner med bacon og gulerødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerødderløghvide bønnerflåede og hakkede tomaterbacon i terngræsk linsesuppe krydderi
1 min.
Klargøring

Baconen sættes over at stege i lidt olie i en dyb pande eller bred gryde, der kan rumme hele retten til sidst.

Gulerødderne skrælles og skæres i mundrette, rustikke stykker.

Løgene pilles, deles i halve, og snittes i tynde skiver på langs.

Løg og gulerødder steges sammen med baconen, til de bliver gyldne.  Linsekrydderiet tilsættes, og steger med et minuts tid efterfulgt af hakkede tomater og de drænede bønner. 

Hæld så meget vand ved retten, at væsken står 2-3 cm over grøntsagerne, og lad den simre under låg, mens fisken steger.

kullerfilet med skindPrimitivo surdejs bolle med fuldkorn
15 min.
Fisken

Brødene ristes eller lunes i ovnen.

Fisken duppes tør, og skæres i portionsstykker.
Krydr med salt og peber på skindsiden, og steg fisken på en slip-let-pande med skindsiden nedad i 50/50 olie og smør.  

Når skindet er gyldent og sprødt, vendes fisken og "kysser" panden på kødsiden et halvt minuts tid, og så er den færdig.

 

30 min.
Servering

Grøntsagerne anrettes i dybe tallerkener, fisken lægges ovenpå, og brødet gives til.

~Velbekomme ~

 

 

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Bonusinfo

Linsesuppekrydderi indeholder:

60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?