0
Skindstegt kuller med abrikos-tabbouleh og ristede mandler (4 pers.)

Skindstegt kuller med abrikos-tabbouleh og ristede mandler (4 pers.)

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Del fileterne i mindre stykker og krydr med salt og peber. Vend dem i lidt hvedemel (eller rugmel) og steg dem på en medium varm pande i godt med smør og neutral olie. Steg dem først på den ene side i ca. 3-4 min. til de er pænt gyldne, vend dem og steg dem i kort tid på den anden side.

Ristede mandler: Hæld mandlerne i et ovnfast fad. Dryp med lidt olivenolie og krydr med fint salt. Sæt fadet i en 175 grader varm ovn i 12-15 min. til mandlerne er gyldne.

Tabbouleh: Hæld bulguren i en skål og hæld kogende vand over til det står ca. 1 cm over bulguren. Lad den trække i 10 min. Hæld den i en sigte så overskydende væde kan dryppe fra. Skær abrikoserne i både og snit rødløget fint. Skyl, tør og hak persille og mynte (gem lidt mynte til pynt). Vend krydderurterne i den let afkølede bulgur. Tilsæt god velsmagende ekstra jomfru olivenolie, citronsaft, finthakket hvidløg og smag det hele til med Tabboulehkrydderiet samt salt og peber. Vend til sidst plukkede, skyllede og tørrede salatblade og ristede mandler i.

Anretning: Som vist på billedet drysset med lidt mynteblade. Server evt. citronbåde til - og hæld lidt ekstra jomfruolivenolie over retten.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?