Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt kuller med persillecreme og tomatragout

Skindstegt kuller med persillecreme og tomatragout

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    3
    3

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Persillecreme: Pluk persillebladene af stilkene og gem både blade og stilke. Hæld fløde og hønsefond i en gryde sammen med persillestilkene og hvidløgsfeddene og kog op. Det skal småkoge i ca. 10 min. Sigt cremen og hæld væden i en blender. Tilsæt persillebladene så saucen bliver grønlig. Hæld cremen tilbage i gryden og smag til med citronsaft, salt og peber.

    Tomatragout: Skær rødløgene i tynde både. Svits dem i lidt olie i en gryde, tilsæt hvidvinseddiken og kog den ind til ca. en tredjedel. Skær tomaterne i både, kom dem i og lad ragouten småsimre i ca. 10 min. Krydr med salt, peber og evt. lidt sukker.

    Fisk: Rids skindsiden med en skarp kniv (dermed undgår man, at fileten buer på midten under stegning, og man opnår en mere sprød skindside). Krydr den anden side med salt og peber og steg fileterne i olie på en varm pande i ca. 2 min (steges kun på skindsiden). Tag panden af blusset og lad fisken hvile tildækket i 2 min. inden servering.

    Server retten sammen med små kartofler.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Havtaskehale

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet ...

Pris fra
369,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Hele pighvar

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende...

Pris fra
319,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse