Nulstil dit kodeord



×
×
Skindstegt kuller med persillecreme og tomatragout

Skindstegt kuller med persillecreme og tomatragout

Opskriften er udviklet af:

Skagenfood.dk
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    3
    3

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Persillecreme: Pluk persillebladene af stilkene og gem både blade og stilke. Hæld fløde og hønsefond i en gryde sammen med persillestilkene og hvidløgsfeddene og kog op. Det skal småkoge i ca. 10 min. Sigt cremen og hæld væden i en blender. Tilsæt persillebladene så saucen bliver grønlig. Hæld cremen tilbage i gryden og smag til med citronsaft, salt og peber.

    Tomatragout: Skær rødløgene i tynde både. Svits dem i lidt olie i en gryde, tilsæt hvidvinseddiken og kog den ind til ca. en tredjedel. Skær tomaterne i både, kom dem i og lad ragouten småsimre i ca. 10 min. Krydr med salt, peber og evt. lidt sukker.

    Fisk: Rids skindsiden med en skarp kniv (dermed undgår man, at fileten buer på midten under stegning, og man opnår en mere sprød skindside). Krydr den anden side med salt og peber og steg fileterne i olie på en varm pande i ca. 2 min (steges kun på skindsiden). Tag panden af blusset og lad fisken hvile tildækket i 2 min. inden servering.

    Server retten sammen med små kartofler.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Hele flåede Rødtunger

Rødtunge der er rødspættens fine slægtning er meget populær og regnes for en af de fineste spisefisk vi har i de danske farvande. Kødet er hvidt, fast...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Blæksprutter

Lige nu er der højsæson for blæksprutter og der er store landinger af flotte tiarmede blæksprutter på auktionerne i Strandby og Skagen. Det er en god ...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse