Start med at sætte en gryde saltet vand over til at blanchere broccolien i.
Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.
Fisken duppes tør, og saltes på kødsiden. Lad fisken trække, mens grøntsagerne gøres klar.
Broccolien deles i buketter. Lad en god del af stilken sidde på.
Appelsinerne skylles, og skrællen rives fint.
Den hvide del af skrællen skæres af, og appelsinkødet skæres i skiver.
I videoen herunder kan du se Jacob vise, hvordan man nemmest skræller citrusfrugter.
Appelsinkødet og saften hældes over i en skål, der også kan rumme broccolien.
Tranebær og nødder hakkes mellemfint, og hældes over i skålen til appelsinerne.
Broccolien blancheres i det kogende vand et par minutter.
Tag broccolien op med en hulske, og hæld den direkte over på en varm pande med olivenolie på.
Steg broccolien et minuts tid, og hæld den over i skålen til appelsinerne.
Vend grundigt rundt, og smag til med olivenolie, appelsinskræl, dukkah, samt salt og peber.
Fisken steges i neutral olie på skindsiden på broccoli-panden, til skindet er sprødt. Fisken vendes, og steges et minuts tid på kødsiden, så er den færdig.
Servér fisken sammen med den lune salat og risene.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()