1. Skyl, og skræl alle rodfrugter og kartofler.
2. Del dem i grove stykker på ca. 3 x 3 cm.
3. Del hvidløget i fed uden at pille dem. Knus dem let.
4. Skræl skalotteløg og rødløg, og del dem i både.
5. Skyl timian og estragon, pluk bladene af halvdelen, og hak dem fint (gem stilkene).
6. Kom de ordnede rodfrugter, kartoflerne og løgene i et ovnfast fad af passende størrelse (de må ikke ligge lag på lag), krydr med salt og peber, og vend det hele sammen med god olivenolie samt de hakkede krydderurter. Brug hænderne og sørg for at få olien og krydderierne vendt godt rundt på alle stykkerne.
7. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i ca. 25 minutter.
8. Vend rodfrugterne et par gange under bagningen, og tilfør evt. mere olie.
9. Steg fisken på en meget varm pande i 2-3 minutter på skindsiden i lidt neutral olie.
10. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve.
11. Tilsæt stilkene fra de plukkede krydderurter samt et par små klumper smør, og lad det bruse op.
12. Krydr med salt og peber.
13. Vend fisken og tæl til 3. Nu er fisken klar til servering.
Anretning: Som vist på billedet med frisk estragon og timian.
Kundekommentarer ()