0
Skindstegt kulmule med abrikos-tabbouleh og ristede cashewnødder

Skindstegt kulmule med abrikos-tabbouleh og ristede cashewnødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Hvede, Soya, Nødder, Jordnødder, Sesam, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Ristede cashewnødder: Kom nødderne i et ovnfast fad, og bag dem i en 175 grader varm ovn i 8-10 minutter, til de er gyldne. Vend med et par dråber olie, og drys med lidt fint salt.

Tabbouleh: Hæld bulguren i en skål. Kog 1 liter vand op med lidt salt, hæld vandet over bulguren, og lad den trække i 10-12 min. Hæld bulguren i en sigte, og lad den dryppe af i 5-10 min. Skær abrikoser i både og snit rødløget fint. Skyl, tør og hak persille, og vend det i den let afkølede bulgur. Tilsæt generøse mængder god velsmagende ekstra jomfru olivenolie, citronsaft og finthakket hvidløg, og smag det hele til med Tabboulehkrydderiet samt salt og peber.

Fisk: Fileterne deles i mindre stykker, og krydres med salt og peber. Vend dem i lidt hvedemel (eller rugmel), og steg dem på en medium varm pande i godt med smør og neutral olie. Fisken steges primært på den ene side i ca. 3-4 min. til den er pænt gylden, hvorefter den vendes og steges i kort tid på den anden side. Steg evt. et par skiver af citronen (befriet for skal) med det sidste minuts tid.

Anretning: Som vist på billedet med de ristede nødder drysset over. Servér evt. den ristede citronskive ovenpå fisken.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?