0
Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt

Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Mælk

Fremgangsmåde

  1. En stor gryde saltet vand sættes over at koge til pastaen.
  2. Agurken og tomaterne skylles, skæres ud og anrettes på et fad sammen med mozzarellaen, der er skåret i skiver. Dryp evt. mozarellaen med lidt god olivenolie, og giv den et par drej peber.
  3. Fisken duppes tør og krydres med salt, peber og lidt sukker på kødsiden. Derefter steges fisken først ved meget høj varme på skindsiden et minuts tid, og derefter ved mellemhøj varme 3-5 minutter. Prøv at lade være med at ”rumstere” med fisken, mens den steger, den skal nok slippe panden, når skindet er blevet sprødt. Hvis den krøller sig lidt sammen, kan man forsigtigt give den et let pres med en palet eller en ske. Vend fisken, og giv den 45 sekunder på kødsiden, hvorefter den tages af og hviler, til I skal spise.
  4. Panden tørres af, sugoen hældes over i den, og varmes igennem til den lige koger.
  5. Pastaen koges, til den er al dente, drænes og hældes over til sugoen på panden. Vend rundt og server straks.
Anretning

Sæt fisk og pasta på bordet, og giv gnavegrønt til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?