Risen sættes over at koge efter anvisningen på pakken.
Den grønne top skæres af løgene, og selve løgene deles i 8 både.
Snit lidt af de grønne løg-toppe til pynt.
Kartoflerne skrubbes og deles i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er.
En lille håndfuld vindruer pr. person skylles, og deles i halve.
Kulmulen deles i portionsstykker og kødsiden saltes let.
Løgene sauteres i olie i en bred, flad gryde, til de begynder at blive møre - omkring 5 minutter.
Tilsæt 3/4 af Skagen Secret-krydderiet nu, og smag til igen umiddelbart inden servering.
Hæld kartoflerne ned i gryden sammen med kokosmælken. Fyld efter med vand, så væsken står 3/4 op om grøntsagerne, og lad simre under låg til kartoflerne er næsten møre - omkring 10 minutter.
Tag låget af gryden, og lad simre uden låg til kartoflerne er helt møre, og saucen tykner let.
Tilsæt vindruerne, smag til med salt og peber, og lad saucen trække, imens fisken steges.
Fisken steges på skindsiden i neutral olie på en slip-let pande, til skindet bliver gyldent og sprødt. Vend den og lad trække på panden tyve sekunder, -så er den færdig.
Anret fisken ovenpå grøntsagerne og risen og drys med løg-toppene til sidst.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()