Sæt kartoflerne over at koge i godt saltet vand i en stor stegegryde, der kan rumme alle grøntsagerne til sidst.
Når kartoflerne er møre drænes de, og gryden skylles af.
Kartoffelgryden sættes over varmen med en god smørklat i bunden.
Gulerødderne sauteres et par minutter, hvorefter spidskålen også kommer i gryden sammen med en lille bundskjuler vand, samt salt og peber.
Lad grøntsagerne stå og dampe nogle minutter under låg, til de er al dente.
Imens grøntsagerne damper, steges fisken med skindsiden nedad i en 50/50 blanding af smør og olie på en slip-let pande.
Når skindet er sprødt og gyldent, vendes fisken og "kysser" panden i 10 sekunder - så er den færdig. Krydr' skindsiden med salt og peber.
Forårsløg, de kogte kartofler og spinaten vendes ned i gulerod/kålblandingen i gryden og varmes igennem.
Bechamelsaucen hældes over grøntsagerne og det hele varmes op til kogepunktet under omrøring.
Hvis stuvningen er for tør, kan du spæde op med mælk, fløde eller vand, til konsistensen bliver som du kan lide den.
Smag til med salt og peber.
De stuvede grøntsager anrettes i dybe tallerkner og fisken anrettes ovenpå.
~Velbekomme ~
Kommentarer og forslag til opskriften