0

Skindstegt kulmulefilet med blomkålspuré, sommersalat og grillede forårsløg og asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Fløde, Mælk

Fremgangsmåde

Salat: Soigner skalotteløget og skær det i tynde ringe. Skær sukkerærterne i tynde strimler på langs og skær cherrytomaterne i små både. Hak den friske estragon fint (brug en mængde efter behag). Vend det hele sammen i en skål sammen med lidt god olivenolie og smag til med salt og peber

Blomkålspuré: Soigner blomkålen og del den i små buketter. Læg dem i en gryde sammen med det rensede hvidløgsfed, hønsefond og fløde. Kog i ca. 15 min. (til blomkålen er mør). Det hele blendes med en stavblender og puréen smages til med en smørklat, salt og peber. Juster evt. puréen med lidt mælk.

Fisk: Skær fisken i portionsstykker, rids den på skindsiden med en skarp kniv og krydr med salt og peber. Steg fisken et par minutter - kun på skindsiden - i lidt olie på en varm pande. Skru ned for blusset, læg stanniol over panden og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden) til kødet får en mælkehvid farve. Så er fisken klar til servering.

Grillede forårsløg og asparges: Soigner forårsløg og asparges, vend dem i god olivenolie og krydr med salt og peber. Steg dem på en varm grillpande i ca. 1 minut (vend dem ofte, så de får farve hele vejen rundt).

Server retten sammen med små kogte kartofler eller godt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?