0

Skindstegt kulmulefilet med varm tomatsalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule

Fremgangsmåde

Fisk: Rids skindsiden og krydr fileterne med salt og peber. Steg dem kun på skindsiden i olie på en pande - først ved højt blus og derefter ved svag varme. Steges i ca. 3-5 min. (afhængig af størrelse), til kødet begynder at blive hvidt. Lad fisken trække på panden i ca. 2 min. før du serverer - læg et låg på panden eller dæk med stanniol for at holde på varmen.

Varm tomatsalat: Skær tomaterne i kvarte og løget i små tern. Varm ¼ dl god olivenolie i en gryde og tilsæt tomater og løg. Sauter i ca. 2-3 min. Hak krydderurterne let og vend dem i tomaterne lige inden servering. Smag retten til med salt og peber og evt. en lille smule sukker.

Server sammen med kogt pasta og en god pesto.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?