0
Skindstegt laks med cremede Sedani og Cavolo Nero

Skindstegt laks med cremede Sedani og Cavolo Nero

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ASC laks med skindpalmekålsquashcitronhvidløg
1 min.

Start med at sætte en stor gryde vand over til pastaen.

Laksen tages ud, duppes tør, og krydres med salt på kødsiden.

Kålen skylles, ribbes og snittes fint.

Squashen skylles, og skæres i mundrette bidder.

Hvidløget hakkes fint.

Citronskallen rives fint.

15 min.

Pastaen sættes over at koge. Når den stadig har lidt bid, drænes den og hældes tilbage i gryden. Gem et par dl af kogevandet.

Imens pastaen koger, steges courgetter og hvidløg på en stor pande.
Tilsæt palmekålen, og lad den stege med til den "falder sammen".
Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber samt citronskal og citronsaft.

Hæld saucen over pastaen i gryden, rør rundt og spæd evt. op med lidt af pastavandet.

Panden skylles af, og fisken steges et par minutter på skindsiden.

Når skindet er fint gyldent, og du kan se at varmen trækker op af fiskens sider, vendes den og "kysser" panden et minut.  
Pas på ikke at give fisken for lang tid på panden, den skal bare lige være lun inde i midten.

Anret pastaen i dybe tallerkener, og læg fisken ovenpå.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.

Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)   

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?