Yoghurtcreme: Rør yoghurt, hvidvinseddike, honning, salt og peber sammen. Skær agurken i små tern og hak myntebladene fint. Rør begge dele i yoghurten, smag til og lad cremen trække koldt indtil servering.
Grønt: Rens grøntsagerne og skær dem i skiver/både. Pisk olie, karry, finthakket hvidløg, salt og peber sammen og hæld marinaden over grøntsagerne. Vend godt rundt og grill grøntsagerne møre over kul eller på en grillpande.
Fisk: Rens multefileten for evt. urenheder og del den i mindre stykker. Varm en god klat smør op på en pande, og lad det bruse af. Læg fiskestykkerne på med skindsiden nedad og steg ved middelvarme – helst uden at vende stykkerne. Krydr med salt og peber.
Server sammen med små nykogte kartofler, gode pitabrød og blandet (græsk) salat til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften