0

Skindstegt multe med grillede karrygrøntsager og mynte/agurkecreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Yoghurtcreme: Rør yoghurt, hvidvinseddike, honning, salt og peber sammen. Skær agurken i små tern og hak myntebladene fint. Rør begge dele i yoghurten, smag til og lad cremen trække koldt indtil servering.

Grønt: Rens grøntsagerne og skær dem i skiver/både. Pisk olie, karry, finthakket hvidløg, salt og peber sammen og hæld marinaden over grøntsagerne. Vend godt rundt og grill grøntsagerne møre over kul eller på en grillpande.

Fisk: Rens multefileten for evt. urenheder og del den i mindre stykker. Varm en god klat smør op på en pande, og lad det bruse af. Læg fiskestykkerne på med skindsiden nedad og steg ved middelvarme – helst uden at vende stykkerne. Krydr med salt og peber.

Server sammen med små nykogte kartofler, gode pitabrød og blandet (græsk) salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær