Confit: Fjern stokken på rødkålen og snit det i strimler. Skræl æblerne og skær frugtkødet i tern. Hak løget groft. Sauter løget i lidt olie og tilsæt kål og æbler. Lad det sautere et par min. og tilsæt derefter rødvinseddike, farin og citronsaft. Lad det simre under låg i ca. 10 min. og smag til med salt, peber og farin.
Sky: Kog fond, balsamico og timiankviste sammen uden låg til det er kogt ind til 2/3. Fjern timiankvistene og jævn saucen med maizena. Smag til med salt og peber.
Crostini: Børst svampene fri for evt. urenheder og skær dem i mindre stykker/skiver. Brun dem i lidt olie og skru ned for varmen. Hak hvidløgsfeddet fint, kom det ned til svampene og krydr med salt og peber. Sauter i yderligere et par minutter, vend persillen i og smag til. Rist de fire stykker flutes og fordel de ristede svampe derpå.
Fisk: Skær fisken i 4 portionsstykker. Varm en pande rigtigt godt op, kom olie på og læg fiskestykkerne på med skindsiden nedad. Skru ned til middel varme og lad fisken stege til kødet er helt hvidt. Fisken skal helst ikke vendes undervejs, men må heller ikke blive for mørk på skindsiden.
Anretning: Læg en stor skefuld confit i den ene side af hver tallerken og tryk den let flad på toppen. Placer et stykke fisk oven på med skindsiden opad. Sæt en svampecrostini i den anden side og dryp timiansky rundt i kanten. Server straks sammen med små kogte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften