Fisk: Skrab skindet fri for evt. skæl og dup fisken tør på begge sider. Skær fisken i portionsstykker og krydr med salt og peber. Steg dem på skindsiden i lidt olie på en varm pande i ca. 5 min. indtil kødet er glasklart. Start med høj varme og skru derefter ned (overdæk evt. med et stykke stanniol under tilberedningen). Portionsstykkerne tages af panden efterhånden som de er færdige og holdes varme.
Svampe: Rens svampene og skær dem evt. i mindre stykker. Rist svampene i lidt olie eller smør på en pande indtil de bliver gyldne. Tilsæt blade fra timiankvistene (brug en mængde efter behag og gem lidt til bouillonen) og smag til med salt og peber.
Squash: Squashen skæres i skiver med en tykkelse på ca. ½ cm, smøres med lidt olie og krydres med salt og peber. Grill dem på en varm grillpande (en almindelig pande kan også bruges). Steges i ca. 2 min. indtil de tager lidt farve.
Tomatboullion: Hak tomater og løg og læg dem i en gryde sammen med tomatkoncentrat, små tern af en gulerod, presset hvidløg, lidt timian, hønsefond og hvidvin. Lad det koge godt igennem og smag til med salt og peber. Blend tomatblandingen med en stavblender, varm op igen og server. Saucen kan sigtes, hvis du ønsker det.
Anret som vist på billedet.
Server sammen med godt brød.
Kommentarer og forslag til opskriften