0

Skindstegt rødfiskfilet med tomatbouillion og snackgrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Fileterne skæres i portionsstykker og krydres med salt og peber. Steges på skindsiden i lidt olie på en varm pande i ca. 5 min. indtil kødet er glasklart. Portionsstykkerne tages af panden efterhånden som de er færdige.

Tomatbouillon: Fiskefond og tomatjuice hældes i en gryde og reduceres til ca. halvdelen. Kødet fra 2 tomater skæres i tern og tilsættes sammen med 50 g smør (kan evt. undlades). Saucen smages til med salt og peber.

Snackgrønt: Rengør gulerødder og agurk og skær dem i stave.

Server retten sammen med nye kartofler eller pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?