0

Skinkekød i wok med nudler og pak choy

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hæld nudlerne i en skål, hæld kogende vand over til det dækker og lad dem trække i ca. 10 min. til de er møre.

Snit pak choyen i 1 cm brede strimler, skær peberfrugten i tern og del svampene i mundrette stykker. Trim forårsløgene og skær dem i 2 cm lange skrå stykker. Rør sojasauce, sesamolie, bouillon, fiskesauce, sukker, finthakket hvidløg og ingefær sammen i en skål.

Varm olien rigtigt godt op i en wok, lynsteg skinkestrimlerne deri i ca. 3 min., og tag strimlerne op. Lynsteg herefter grøntsagerne i 4-5 min. til de lige begynder at blive bløde.

Tilsæt nudler, kød og sojablanding og vend godt rundt. Smag retten til med salt og peber og server straks.

Kommentarer og forslag til opskriften