Krydr hver schnitzel med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødstykkerne på en medium varm pande i halvt neutral olie/ halvt smør, til de er gyldne og sprøde. Det tager ca. 2-3 min. på hver side. Krydr gerne igen med salt og peber. Pres saften fra en citron over schnitzler og stegesmør.
Rens og skyl svampene grundigt. Skær dem i 3-4 mm tykke skiver. Rist dem af på en panden og i fedtstoffet fra schnitzlerne sammen med finthakket hvidløg og skalotteløg. Tilsæt fløde, kog igennem til saucen begynder at blive cremet og smag til med salt og peber og hakket basilikum.
Kom pastaen i rigeligt, godt saltet og spilkogende vand (vandet skal smage salt som havvand) med et par teskefulde olivenolie, og lad den koge i 2-3 min. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe godt af i et dørslag. Vend den med svampesaucen og lidt revet pecorino. Smag til.
Som vist på billedet med schnitzlerne oven på pastaen. Riv gerne ekstra pecorino over ved bordet.
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()