0
Skinkeschnitzel med grønne asparges, bulgur, tranebær og rucola

Skinkeschnitzel med grønne asparges, bulgur, tranebær og rucola

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Hvede

Fremgangsmåde

Grøntsager: Soigner asparges og bræk halen (den sidste 1/5 del) af og kasser denne! Skær aspargeshovederne af i stykker på ca. 2-3 cm længde og finsnit resten af aspargesene. Blancher i saltet vand i 1 minut – køl af i isvand. Pluk persille og skyl sammen med rucola i 2 hold iskold vand og slyng det i en salatslynge. Pil og finsnit rødløg. Finhakket hvidløg.

Bulgursalat: Hæld bulguren i en skål. Kog 1 liter vand op med lidt salt, hæld vandet over bulguren og lad den trække i 10-12 min. Hæld bulguren i en sigte og lad den dryppe af i 10 min. Vend alle de ordnede grøntsager i den let afkølede bulgur. Tilsæt ekstra jomfru olivenolie (mængde efter behag), citronsaft og lidt citronskal samt den medfølgende krydderiblanding. Vend til sidst de tørrede tranebær i og og smag det hele til med salt og peber.

Schnitzel: Krydr schnitzlerne med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg så brug lidt mælk eller fløde) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødet på en medium varm pande i rigeligt halvt neutral olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde - det tager ca. 2-3 min. på hver side.

Anretning: Som vist!

*Tabboulehkrydderi: Rist 1 spsk. spidskommen og ½ spsk. korianderfrø på en tør pande og knus dem i en morter – bland med 1 spsk. sød paprika, salt og sort peber.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 

Spidskommen, korianderfrø, persille og sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?