0
Skinkeschnitzel med stegte kartofler og gulerødder samt svampesovs

Skinkeschnitzel med stegte kartofler og gulerødder samt svampesovs

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerødderbagekartofler
1 min.
Stegte kartofler og gulerødder:

Skær bagekartofler ud i både og skræl gulerødder - del dem evt. i mindre stykker så de er nogenlunde lige store alle sammen (se billede). Kom kartofler og gulerødder i en skål og vend med lidt olivenolie og salt og peber. Steg sprøde og møre i AF ved 200 grader - det tager ca 20-30 minutter alt afhængig af din AF. Ryst gerne skuffen et par gange undervejs.

skinkeschnitzelrasp
20 min.
Schnitzel:

Del kødet på langs, og bank det evt. lidt ud. Krydr hver schnitzel med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødstykkerne direkte i AF skuffen ved 220 grader, til de er gyldne og sprøde på begge sider (kom evt en lille klump smør ovenpå midvejs) og vend dem evt. en gang undervejs. Det tager ca. 3-5 min. på hver side. Krydr gerne igen med salt og peber. 

svampe sovs
25 min.
Svampesauce:

Kog sovsen op i en gryde.

bagekartofler
30 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?