Svampesauce: Rens og skyl svampene grundigt. Skær dem i 3-4 mm tykke skiver. Rist dem af på en pande i lidt olie sammen med finthakket hvidløg. Tilsæt fløde (gem ¼ del) og kog igennem til saucen begynder at blive cremet.. Rør æggeblommer med det sidste fløde og bland massen i saucen – kog den igennem og sluk! Skyl og pluk persille og hak det fint - vend det i saucen og smag til med salt og peber.
Pasta: Kom tagliatelle i spilkogende letsaltet vand med et par skefulde olivenolie og lad dem koge efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af. Vend pastaen med svampesaucen.
Schnitzel: Krydr kødet med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i æggehvide (gem blommen til saucen) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødet på en medium varm pande i halvt neutral olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde - det tager ca. 2-3 min. på hver side.
Anretning: Som vist på billedet - med schnitzlerne oven på pastaen - riv parmesan over ved bordet.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()