0
Skinkeschnitzel med tagliatelle og svampesauce

Skinkeschnitzel med tagliatelle og svampesauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Durummel, Hvedemel, Æg

Fremgangsmåde

Svampesauce: Rens og skyl svampene grundigt. Skær dem i 3-4 mm tykke skiver. Rist dem af på en pande i lidt olie sammen med finthakket hvidløg. Tilsæt fløde (gem ¼ del) og kog igennem til saucen begynder at blive cremet.. Rør æggeblommer med det sidste fløde og bland massen i saucen – kog den igennem og sluk! Skyl og pluk persille og hak det fint - vend det i saucen og smag til med salt og peber.

Pasta: Kom tagliatelle i spilkogende letsaltet vand med et par skefulde olivenolie og lad dem koge efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af. Vend pastaen med svampesaucen.

Schnitzel: Krydr kødet med salt og peber på begge sider. Vend dem først i mel, herefter i æggehvide (gem blommen til saucen) og til sidst i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast i kødet. Steg kødet på en medium varm pande i halvt neutral olie og halvt smør til de er gyldne og sprøde - det tager ca. 2-3 min. på hver side.

Anretning: Som vist på billedet - med schnitzlerne oven på pastaen - riv parmesan over ved bordet.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.