Begynd med saucen: Hak de soltørrede tomater fint og kom dem i en gryde. Tilsæt 2 dl vand og lad det småsimre indtil tomaterne bliver bløde. Tilsæt 2 dl fløde og lad saucen koge ind til 2/3. Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen med lidt maizena.
Isingfileter: Skær skinkeskiverne i strimler på ca. 1,5 cm. Læg fileterne på en spækbrædt (er de små fileter lægges 2 ovenpå hinanden). Læg en skinkestrimmel ovenpå fileten og rul den sammen. Læg de rullede fileter i et smurt ildfast fad og bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 min.
Ostefyldte tomater: Skyl tomaterne, skær et kryds i toppen af tomaten og kom en foldet osteskive ned i tomaten. Krydre med salt og peber.
Bages sammen med fisken i ca. 10 min.
Porrebund: Skyl porrerne og skær dem i strimler. Hak løget og svits det hele på en pande i lidt olie i 2-3 min. Tilsæt 1 spsk græskarkerner og lidt hakket frisk persille. Smages til med salt og peber.
Server retten med nye små kartofler.
På billedet er retten serveret med fritterede porrestrimler.
Kundekommentarer ()