0
Skinkesvøbt ising på bund af porre og tomatsauce

Skinkesvøbt ising på bund af porre og tomatsauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Begynd med saucen: Hak de soltørrede tomater fint og kom dem i en gryde. Tilsæt 2 dl vand og lad det småsimre indtil tomaterne bliver bløde. Tilsæt 2 dl fløde og lad saucen koge ind til 2/3. Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen med lidt maizena.

Isingfileter: Skær skinkeskiverne i strimler på ca. 1,5 cm. Læg fileterne på en spækbrædt (er de små fileter lægges 2 ovenpå hinanden). Læg en skinkestrimmel ovenpå fileten og rul den sammen. Læg de rullede fileter i et smurt ildfast fad og bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 min.

Ostefyldte tomater: Skyl tomaterne, skær et kryds i toppen af tomaten og kom en foldet osteskive ned i tomaten. Krydre med salt og peber.

Bages sammen med fisken i ca. 10 min.

Porrebund: Skyl porrerne og skær dem i strimler. Hak løget og svits det hele på en pande i lidt olie i 2-3 min. Tilsæt 1 spsk græskarkerner og lidt hakket frisk persille. Smages til med salt og peber.

Server retten med nye små kartofler.

På billedet er retten serveret med fritterede porrestrimler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?