Nulstil dit kodeord



×
×
Skinkesvøbt ising på bund af porre og tomatsauce

Skinkesvøbt ising på bund af porre og tomatsauce

Opskriften er udviklet af:

Anna Yder
FiskeKasse
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Begynd med saucen: Hak de soltørrede tomater fint og kom dem i en gryde. Tilsæt 2 dl vand og lad det småsimre indtil tomaterne bliver bløde. Tilsæt 2 dl fløde og lad saucen koge ind til 2/3. Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen med lidt maizena.

    Isingfileter: Skær skinkeskiverne i strimler på ca. 1,5 cm. Læg fileterne på en spækbrædt (er de små fileter lægges 2 ovenpå hinanden). Læg en skinkestrimmel ovenpå fileten og rul den sammen. Læg de rullede fileter i et smurt ildfast fad og bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 min.

    Ostefyldte tomater: Skyl tomaterne, skær et kryds i toppen af tomaten og kom en foldet osteskive ned i tomaten. Krydre med salt og peber.

    Bages sammen med fisken i ca. 10 min.

    Porrebund: Skyl porrerne og skær dem i strimler. Hak løget og svits det hele på en pande i lidt olie i 2-3 min. Tilsæt 1 spsk græskarkerner og lidt hakket frisk persille. Smages til med salt og peber.

    Server retten med nye små kartofler.

    På billedet er retten serveret med fritterede porrestrimler.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af FiskeKasse.
    Prøv FiskeKasse
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Havtaskehale

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet ...

Pris fra
369,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Hele pighvar

Pighvarren er en fremragende spisefisk og regnes blandt de fineste, vi har i de danske farvande. Kødet er fast, hvidt, saftspændt og meget velsmagende...

Pris fra
319,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse