Bagte løg: Start med løgene. Kom ca. 200 g salt ned i et mindre ildfast fad. Placer 10 små skalotteløg (med skal) i saltet og bag løgene ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 min. Lad løgene hvile mens fisken er i ovnen (husk at sænke temperaturen til 150 grader, når du tager løgene ud).
Svampe: Soigner svampene og halver de store. Rist dem på en pande i lidt smør til de bliver gyldne. Tilsæt løgringe fra et lille skalotteløg sammen med hvidvinen og lad det koge lidt ind. Krydr med en smørklat, citronskal og hakket persille. Smag til med salt og peber.
Slethvar: Krydr fileterne med lidt salt og peber. Fold dem på langs og placer dem i et smurt ildfast fad. Overdæk med stanniol og bag dem i en varmluftsovn ved 170 grader i ca. 20 minutter.
Lige inden servering fjernes skallen fra skalotteløgene.
Anret fisken på midten af tallerkenen med svampe og skalotteløg udenom og pynt med bredbladet persille (eller hvad du har af grønt).
Server sammen med små kogte aspargeskartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften