0
Sloppy Joes i brioche med coleslaw og sprøde fritter

Sloppy Joes i brioche med coleslaw og sprøde fritter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Amerikansk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekødSloppy Joe krydderiblandingSkagenfood Ketchup
1 min.
Sloppy Joe sovs:

Brun kødet grundigt af i neutral olie i en meget varm gryde - gerne af støbejern. Tilsæt krydderiblandingen sammen med ketchup og lidt vand. Tilsæt også gerne 2-3 spsk HP sauce. Alternativt kan du bruge lidt Worcestershiresauce (engelsk sovs). Kom 1-2 spsk sukker på pr. person, gerne i form af brun farin eller muscovado. Kog det hele ind, til saucen næsten smyger sig omkring kødet som en lækker karamel. Smag til med salt og peber. 

coleslaw krydderipommes frites
5 min.
Pommes frites:

Fordel fritterne på bageplader med bagepapir, og bag dem sprøde og gyldne i en 225 grader varm ovn. Drys med salt og halvdelen af coleslawkrydderierne.

spidskålgulerødderbredbladet persillecreme fraiche 18%
10 min.
Coleslaw:

Soigner og fintsnit kålet. Skræl og riv gulerødderne. Drys begge dele med lidt fint salt, og knug massen med dine hænder. Lad stå i 10 minutter. Knug væden fra de letsaltede kål og gulerødder, og vend begge dele sammen med creme fraiche og halvdelen af coleslaw krydderiblandingen samt skyllet, plukket og hakket persille. Smag til med lidt lys eddike, salt og peber.

25 min.
Burgerboller:

Rist burgerbollerne i toaster eller i ovnen på riste lige under grillen, til de er gyldne og sprøde på skærefladen.

30 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Sloppy Joe krydderiblanding indeholder: 30% Paprikaflager, 10% sort peber, 15% gule sennepsfrø, 15% brune sennepsfrø, 15% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 5% chili

Bonusinfo

Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?