0
Små kartofler og stegte asparges med rå blomkål og grønne deller

Små kartofler og stegte asparges med rå blomkål og grønne deller

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Kartofler

Skrub kartoflerne, og sæt dem over at koge i rigeligt, godt saltet vand.

Lad dem koge, til de lige nøjagtigt er møre, og lad dem så trække færdig i vandet indtil servering.

grønne aspargesblomkåldijon sennepcitrondild
5 min.
Grønt

Skyl blomkål og asparges. Skær de nederste 2-3 cm af aspargeserne.

Snit blomkålet på et mandolinjern i papirstynde flager, eller skær så tyndt som muligt med en skarp kniv.

Hak dilden fint - både stilke og blade.

Pisk en dressing af sennep, godt med citronsaft, ca. samme mængde olivenolie som citronsaft, salt og friskkværnet sort peber. Bemærk, at til 3-4 kuverter skal du bruge al citronsaften, og ca. halvdelen til 1-2 kuverter. 

plantefars - vegansk fars
20 min.
Deller

Varm en pande godt op. Tilsæt en smule olivenolie, og steg først aspargeserne kort i 1-2 min. Tag dem af panden, krydr med lidt salt, og skær dem i korte stykker.

Varm panden op igen, tilsæt lidt ny olie, og form små deller af plantefarsen. Steg dem i 4-5 min. i alt, til de har taget flot farve på alle sider.

30 min.
Anretning

Vend asparges og blomkål med sennepsdressingen og den hakkede dild.

Hæld vandet fra kartoflerne, og vend dem gerne med en god klat smør.

Anret på en tallerken sammen med de stegte deller.

Velbekomme!

Bonusinfo

Plantefars indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

Laktosefri

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?