Smashburgere stammer fra en amerikansk burgerkæde af samme navn. Det specielle ved en Smashburger er, at man ikke former bøffen inden den steges, men bare laver nogle groft formede kødboller, som så trykkes flade direkte på den hede pande ved hjælp af en spartel eller en stor paletkniv.
Metoden gør, at man lynhurtigt kan lave burgere, med masser af sprød og velkrydret skorpe.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()