Kompot: Skær aubergine og tomater i 1 x 1 cm store tern. Hak løget og snit hvidløgsfeddene i tynde skiver. Varm lidt olie op i en sautépande og rist grøntsagerne til de er bløde og let gyldne – krydr med salt og peber. Kom balsamico og sukker ved, lad det hele karamellisere let - og smag til.
Kartofler: Skær kartoflerne i tern på 1 x 1 cm. Skyl rosmarinkvistene under varmt vand et halvt minuts tid, ryst dem tørre og bank dem let med fx en kagerulle. Varm 4 spsk. olivenolie op på en pande, kom rosmarin og kartofler ved og krydr med salt og peber. Steg til kartoffelternene er gyldne og let sprøde.
Fisk: Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad. Kom hvidvinen ved og læg en lille skive smør på hver filet. Luk fadet til med stanniol og damp fiskerullerne i ovnen ved 175°C i ca. 15 min. til de er møre og gennembagte.
Server med en god grøn salat og evt. groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften