Kartoffelsalat: Skrab kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Hak løget meget fint, bland det med ymer, mayonnaise, klippet purløg, salt og peber og smag til. Skær kartoflerne i tern eller skiver og vend dem i dressingen. Smag kartoffelsalaten til og anret.
Topping: Bræk den træede ende af aspargeserne, skær æblekødet fri af kernehuset og snit enderne af radiserne. Skær asparges, æbler og radiser i fine små tern og kom dem i en skål. Hak rødløg og estragonblade helt fint og tilsæt dem sammen med rapsolie, citronsaft, salt og peber. Lad toppingen trække 10 min. og smag til med lidt sukker, salt og peber.
Fisk: Dup fiskefileterne tørre og vend dem i speltmelet, der er blandet sammen med et godt nip salt og peber. Lad dem hvile 5 min. og steg dem gyldne og møre på begge sider i en god klat smør.
Giv lidt ristede grøntsager og godt brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften