Fisk: Bland hvedemelet med lidt salt og peber. Dup fiskene tørre og vend dem i melet – bank overskydende mel af. Steg fiskene i olie ved god varme og tag dem forsigtigt af panden.
Sauce: Brun de 75 g smør i en lille gryde og tilsæt citronsaft (brug en mængde efter behag) og friskhakket persille.
Kartoffelmos: Skræl kartoflerne, skær dem i grove tern og kog dem møre i usaltet vand. Mos dem godt, men uden at purere dem helt – der må godt være lidt klumper i. Bland æggeblomme, sødmælk og 1 spsk. smør i og smag til med friskrevet peberrod, salt og peber.
Servering: Sæt en stor skefuld kartoffelmos på midten af hver tallerken og bred det ud i en ca. 12 cm stor cirkel. Læg en hel fisk ovenpå og drys med kapers. Hæld saucen over fisken og server straks.
Kommentarer og forslag til opskriften