0
Sommer GrillKassen med ribeye & ostepølser

Sommer GrillKassen med ribeye & ostepølser

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Gourmet
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Vi har lavet en skøn Sommer GrillKasse der indeholder alle råvarer til en lækker grillaften med venner og familie. Der er prioriteret convenience, kvalitet og nemt tilberedt tilbehør til den perfekte grillaften.

Tilbehøret kommer i form af vores berømte økologiske flødekartofler, der blot skal bages færdig i ovnen eller på grillen. Derudover kommer alle ingredienser til en lækker tomatsalat med Buratta og rucola samt nye friske majskolber, der blot skal grilles og overhældes med en lækker kryddersmør.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Forbered kødet

Tag ribeyesteaks ud af køleskabet, drys krydderrubben på begge sider, og pres det let ned i kødet. Ret formen på kødet op med dine hænder, så det er flot og ensartet i tykkelsen.

Sæt evt. bøffen på køl i et par timer eller mere. 1 time før du skal grille kødet, tages det ud fra køl, så det kan få stuetemperatur.

flødekartofler
1 min.
Flødekartofler

Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.   

Fjern låget og den tynde plastfilm, der dækker bakken med flødekartofler - kasser begge dele. Bag kartoflerne på en bageplade (OBS. bakken må IKKE stå på en rist) i den forvarmede ovn i ca. 30 min., til flødekartoflerne er gennembagte, gyldne og sprøde på toppen eller en kernetemperatur på 75 grader.

 

burratastilktomaterrødløgrucolabalsamicobasilikum
2 min.
Tomatsalat med Buratta og rucola

Skyl rucola, og slyng den tør i en salatslynge. Skær tomater i skiver, og anret dem i en flad skål eller på et fad. Krydr tomaterne med salt og peber samt en smule sukker. Pil rødløg, og skær det i ultratynde skiver, gerne på et mandolinjern. Vend løg med en smule lys eddike og salt, og knug dem med dine hænder. Fordel løg og rucola over tomaterne. Del buratta i små stykker, og fordel dem ovenpå. Dryp generøst med din bedste olivenolie og god eddike, fx balsamico. Pluk basilikum, og drys over.

majskolberkryddersmør
20 min.
Majskolber med kryddersmør

Fjern de yderste blade på majskolberne, og kog dem i rigeligt, godt saltet vand i 5-8 min. Gril dem efterfølgende over direkte varme, til de er gyldne og helt møre. Kom kryddersmør (brug det halve her) over, og vend rundt. Drys med god flagesalt.

30 min.
Pølser

Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 min. at stege en pølse perfekt. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse.

rib eye steaksSouth American beef rubkryddersmør
35 min.
Ribeye steak

 

Sørg for, at grillen er meget varm.

Grill nu på en meget varm grill med direkte varme i 2-3 min. på begge sider, så du får et flot og solidt grillmønster og steg til din ønskede stegegrad. Brug meget gerne et stegetermometer, og steg til der er ca. 56-57 grader i kernen for en medium til rød bøf.

Sørg for at krydre godt med god flagesalt. 

Lad bøfferne trække med nogle tynde skiver kryddersmør over, gerne tildækket og lunt på en rist i 3-4 min., inden de evt. skæres i skiver og serveres.

45 min.
Anretning

Sæt det hele på bordet i fade og skåle.

Bonusinfo

South American Beef Rub indeholder: urteboullion*, sød paprika, hvidløg, spidskommen, sort peber, oregano, cayenne og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.


*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, majsstivelse,  gærekstrakt, vand, sojabønner, porre, persille, selleri, gulerod, bukkehornsfrø, løvstikke, pastinak, solsikkeolie, gurkemeje.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?