0
Sommergrønt med krydret yoghurt og stegt kulmule
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerødder med topradiserkartoflerløg
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader. Skrub kartofler og gulerødder grundigt, og fjern toppen af gulerødderne. Skyl løg og radiser.

Halvér kartofler og løg. Gnid løg, kartofler og gulerødder med lidt olivenolie og salt og peber. Bag dem i et ildfast fad, til de har taget godt med farve og er blevet møre.

Radiserne gemmer du til senere.

græsk yoghurt, 10%chipotlesauce krydderi
10 min.
Yoghurt

Rør yoghurten med krydderblandingen, og smag til med lidt salt. 

kulmulefilet uden skind
15 min.
Fisk

Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber.

Sæt en pande over ved høj varme, og tilsæt en smule neutral olie. Læg fisken på panden, og giv evt. fisken et let tryk med en palet de første 30 sek af stegningen. Steg fisken i alt ca. 3-4 min på den ene side, og vend den herefter og steg den ca. 30 sek på den anden side. Har du en klat smør, kan du med fordel tilsætte den til panden, lige når du vender fisken.

30 min.
Anretning

Anret grøntsagerne fra ovnen på en tallerken sammen med radiserne. Riv citron fint henover. Kom fisken på siden og en god klat yoghurt ved. Slut evt. af med at komme lidt citronsaft på fisken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?