0
Sommerkrebinetter med lune agurker i fløde og dild, dampet spidskål og nye kartofler

Sommerkrebinetter med lune agurker i fløde og dild, dampet spidskål og nye kartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Fløde, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Inden du går i gang.

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang.
Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter.
Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.

 

 

hakket grisekødægrasp
1 min.
Krebinetterne formes og paneres.

Grisekødet formes til krebinetter (ligesom hakkebøffer), og vendes grundigt i mel, derefter i æg og til sidst i rasp.
Lad krebinetterne ligge på en rist eller på bagepapir og tørre lidt, til de skal steges.

små kartoflerspidskålagurkerdild
10 min.
Kartoflerne koges og grøntsager snittes

Kartoflerne skylles eller skrabes grundigt, og sættes over at koge i saltet vand tilsat dildstilkene. Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra, og de holdes lune i gryden. 

Spidskålen deles i 4-8 stykker på den lange led.

Agurkerne halveres, og skæres i skrå rustikke skiver.

Dilden plukkes, og hakkes groft. Gem et par fine kviste til anretning.

spidskålsukkersaltsmør
15 min.
Spidskålen dampes

Spidskålen dampes i 5-10 min. under låg i en bred sauterpande eller gryde sammen med en smørklat, en smule vand, salt og lidt sukker.

 

hakket grisekødagurkerfløde 38% (piskefløde)dild
20 min.
Krebinetterne steges.

Krebinetterne steges i en blanding af smør og olie, krydres og sættes til side. Hvis man vil have pandedyp, smelter man nu mere smør på panden, og hælder det op i en smørkande.

Panden fra krebinetterne tørres af med køkkenrulle, og agurkerne steges stille i en smørklat et minuts tid.

Tilsæt så fløde, salt og masser af peber, og kog ind, til fløden er tyknet til en tyk sauce omkring agurkerne.
Vend dilden ned til agurkerne, og servér.

 

30 min.
Anretning

Anret krebinetter og grøntsager på fade, og giv agurkerne til, eller lav tallerkenanretninger som vist på billedet.

~Velbekomme ~ 

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?