Fremgang:
Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.
1. Tænd din ovn på pizzaprogram, eller forvarm ovnen til 250-275 grader.
2. Pil skindet fra de røgede makreller, og smid det væk. Fjern eventuelle ben.
3. Del makrelkødet i mindre stykker, og kom dem i en skål. Krydr dem med salt og peber, og vend med lidt god olivenolie.
4. Skær tomat og salat i mundrette stykker, vend med olivenolie og lidt god eddike, salt og peber, anret i små portionsskåle, og server sammen med pizzaerne.
5. Dræn vandet fra mozzarellaen og knug dem let – skær osten i små stykker og fordel stykkerne på pizzaerne.
6. Sæt pizzaerne ind på varme plader med bagepapir i bunden (eller på en pizzasten hvis du har det). Pizzaerne bages, til osten netop er smeltet, og pizzaerne er sprøde. (Det tager omtrent 6-8 minutter).
7. Fordel det plukkede makrelkød og hytteost og evt. lidt fintsnittet salat på de bagte pizzaer.
Anretning: Som vist på billedet. Dryp med lidt god olivenolie, og krydr med masser af friskkværnet sort peber. Server en lille skål salat ved siden af til hver person.
Kundekommentarer ()