0
SommerPizza med nyrøget pebermakrel, hytteost og tomatsalat

SommerPizza med nyrøget pebermakrel, hytteost og tomatsalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fremgang:

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

1. Tænd din ovn på pizzaprogram, eller forvarm ovnen til 250-275 grader.

2. Pil skindet fra de røgede makreller, og smid det væk. Fjern eventuelle ben.

3. Del makrelkødet i mindre stykker, og kom dem i en skål. Krydr dem med salt og peber, og vend med lidt god olivenolie.

4. Skær tomat og salat i mundrette stykker, vend med olivenolie og lidt god eddike, salt og peber, anret i små portionsskåle, og server sammen med pizzaerne.

5. Dræn vandet fra mozzarellaen og knug dem let – skær osten i små stykker og fordel stykkerne på pizzaerne.

6. Sæt pizzaerne ind på varme plader med bagepapir i bunden (eller på en pizzasten hvis du har det). Pizzaerne bages, til osten netop er smeltet, og pizzaerne er sprøde. (Det tager omtrent 6-8 minutter).

7. Fordel det plukkede makrelkød og hytteost og evt. lidt fintsnittet salat på de bagte pizzaer.

Anretning: Som vist på billedet. Dryp med lidt god olivenolie, og krydr med masser af friskkværnet sort peber. Server en lille skål salat ved siden af til hver person.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?