Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog i ca. 15 min., til den er mør.
Sæt en stor gryde godt saltet vand over til kogning af majs.
Skyl tomater, ferskner og salat, og skræl løg.
Kog majsene i vandet, og kog i 7-10 min. Gerne med skrællen på.
Skær nektarin og tomat i mundrette bidder.
Pluk salaten ud i blade, og halver de største.
Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.
Varm en pande godt op, og tilsæt et par dråber olivenolie.
Steg nektarinerne hårdt og kort - blot et minut eller to.
Kom pestoen op i en lille skål, og fortynd den lidt med lidt olivenolie.
Skær majsene af kolberne med en kniv.
Dræn kikærterne.
Kom alle ingredienser, på nær pestoen, op i en skål. Bland godt rundt, og smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
Anret i portionskåle, og slut af med at komme pesto over retten.
Velbekomme!
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()