0
Sommerspætter med ærter, dild og frisk tagliatelle

Sommerspætter med ærter, dild og frisk tagliatelle

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
1 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fuldkornsdurumhvedemel, Durumhvedemel, Æg, Sonja, Nødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Før du går i gang:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang.
Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter.
Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Kogevand til pastaen sættes over

En stor gryde godt saltet vand sættes over at koge, så den er klar til den friske pasta.

dildspidskål
5 min.
Grøntsagerne snittes

Spidskålen snittes fint.

Dilden snittes mellemfint.

Spidskålen sættes over at dampe med en god smørklat og fløden i en stor, flad gryde, der kan rumme hele retten til sidst.

Krydr med salt og peber, og lad kålen stå og simre i 3-5 min., til kålen er sprød-mør.  

15 min.
Fisken saltes og foldes

Fisken saltes let, og foldes sammen til små pakker.

20 min.
Pastaen koges

Pastaen koges til den er al dente og drænes i en sigte.

 

25 min.
Samling af retten

Ærterne vendes ned til kålen i gryden, og fiskepakkerne kommes ovenpå. 

Lad det hele dampe under låg i ca. 5 min., til fisken lige er gennemvarm.

 

30 min.
Servering

Fiskepakkerne tages forsigtigt op, og dilden vendes ned tii spidskålen og ærterne.

Smag til med salt og peber, og anret fisk og grøntsager på en stort fad ovenpå pastaen. 

~Velbekomme~

 

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?