0
Perlespelt med bagt græskar og kartoffel, srirachadressing og nødder

Perlespelt med bagt græskar og kartoffel, srirachadressing og nødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Nødder, Sesam, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Spelt

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflerhokkaido græskar
1 min.
Grønt

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl kartofler og græskar grundigt og fjern evt. urenheder. Halvér græskarret, og fjern kernehuset.

Skær både græskar og kartofler i grove både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bag dem på en bageplade i ca. 25 min., til de har taget farve og er møre.

10 min.
Perlebyg

Sæt perlespelten over at koge i en gryde med rigeligt, godt saltet vand i ca. 15 min., til den er mør.

hjertesalaterlimeSriracha sauceyoghurt 3,5 %cashewnødder
15 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem grundigt. Halvér de største af bladene med en kniv.

Riv lime fint på et rivejern, og gem til senere.

Rør en dressing af sriracha, yoghurt og limesaft. Bemærk, at du selv kan styre, hvor stærk og syrlig den skal være.

Rist nødderne på en pande, til de har taget lidt farve, og hak dem groft med en kniv.

30 min.
Anretning

Dræn kernerne for vand, og smag dem til med lidt olivenolie, salt, friskværnet peber og den revne limeskal.

Anret kernerne på en tallerken med salatblade og bagt grønt ovenpå. Slut af med at komme srirachadressingen og de hakkede nødder over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?