0
Sous vide chili med avocadosalat
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sous vide oksekødrødløgavokadolimechili beans (kidneybønner i chilisauce)risfajita krydderi
1 min.

Rødløget hakkes fint. 3/4 af løget skal bruges til chilien, resten kommes over i en skål, og skal bruges til avocadosalaten.

1 fed hvidløg pr. person hakkes fint.

Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.

Løg og hvidløg steges i olie, til de er bløde.
Sous vide kødet drænes (gem væden), og steges med et par minutter.
Tilsæt fajita-krydderiet og chilibønnerne.
Smag til med salt og peber, samt evt. chili, og lad simre under låg, til I skal spise. Hvis chilien bliver for tyk, tilsættes vand.

Avocadoen skæres i små tern, og kommes over til rødløget. Smag til med limesaft, peber og en smule sukker.

25 min.

Servér chillien sammen med creme fraichen, avocadosalaten og risene.

 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?