0
Sous vide chili med avocadosalat
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
sous vide oksekødrødløgavokadolimechili beans (kidneybønner i chilisauce)risfajita krydderi
1 min.

Rødløget hakkes fint. 3/4 af løget skal bruges til chilien, resten kommes over i en skål, og skal bruges til avocadosalaten.

1 fed hvidløg pr. person hakkes fint.

Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.

Løg og hvidløg steges i olie, til de er bløde.
Sous vide kødet drænes (gem væden), og steges med et par minutter.
Tilsæt fajita-krydderiet og chilibønnerne.
Smag til med salt og peber, samt evt. chili, og lad simre under låg, til I skal spise. Hvis chilien bliver for tyk, tilsættes vand.

Avocadoen skæres i små tern, og kommes over til rødløget. Smag til med limesaft, peber og en smule sukker.

25 min.

Servér chillien sammen med creme fraichen, avocadosalaten og risene.

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.