0
Sous vide gris med æble-tranebær slaw i briocheboller

Sous vide gris med æble-tranebær slaw i briocheboller

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

 

Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.

 

æbletørrede tranebærspidskålsalt & pebercoleslaw kryddericreme fraiche 18%
1 min.
Coleslawen laves.

Æbler og spidskål snittes i ultrafine strimler, og hældes over i en skål.  Det gøres nemmest ved at sætte en mandolin ned i skålen, og rive direkte ned i den.

Tilsæt tranebær, creme fraiche og coleslawkrydderiet, og rør godt rundt.
Til sidst smages til med salt og peber.

agurk(æblecider)eddikesukkersalt & peber
10 min.
Lynagurker

Agurkerne snittes i tynde skiver og vendes med 1-2 spsk eddike pr. person samt 2-3 spsk sukker pr. person. 

Rør i agurkerne hvert 5. minut, til sukkeret er opløst, og smag til med peber og en smule salt til sidst.

20 min.
Kødet steges.

Kødet tages ud af posen, gem evt. væde.  

Riv/skær kødet i strimler.

Steg kødet i smør ved høj varme, til det begynder at få stegeskorpe, og tilsæt så væden fra posen.

Lad kødet stå og holde sig lunt på panden.

20 min.
Burgerne samles.

Bollerne deles og ristes på skæresiderne.

Start med at putte coleslaw på bollen, derefter kød og slut af med lyn-agurkerne.

Giv evt. en god chillisauce til.

~Velbekomme ~

 

 

Bonusinfo

Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?